Під носом у Луцька зростає «акула», - Кривицький про вибори в Княгининку

20
3
 Під носом у Луцька зростає «акула», - Кривицький про вибори в Княгининку
Луцьк має взяти виборчий процес в Княгининку та Рокинях під свій контроль.

Про це Кривицький пише у своєму блозі на Волинь24"

Зокрема, Антон Кривицький зауважив, що після остаточного формування об’єднаної територіальної громади, їх територія зросте до 70 квадратних кілометрів, в той час, коли обласний центр Волині займає 47 кв. км.

«Під боком Луцька з’явиться потужна територіальна громада, з солідним економічним базисом. Що робити Луцьку? Єдиний вихід - брати виборчий процес під контроль. Провести протягом 3-4 днів опитування жителів майбутньої об’єднаної громади, зробити ставку на окремих кандидатів в депутати, а головне - на кандидата на голову селищної ради, щоб під боком не мати серйозного… кита, який потужно почне розвиватися», - переконаний Антон Кривицький.

Тож на думку екс-мера, необхідно мати дуже добрі стосунки із майбутнім непростим сусідом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шо ви гаварітє???? під контроль??? А не пішли б ви у ду**пу зі своїми порадами??? Ваша ера вже давно минула, сидть на пенсії і не пікайте
Відповісти
Не дайте люди самі себе ошукати.Оце,що буде підтасовка голосів-це точно. Совдепів до влади не допускати,колишніх можновладців і ворюг.Наш голова Твердохліб. Незалежна ні від якого олігарха,доказала вже,що вміє дбати про нас.Як рвуться до корита всі олігархи і ворюги.Жах.А Кривицький,як йому хочеться гавкати ще.Мало,мало.....
Відповісти
А укропівських олігархів в шию з села гнати, бо завтра Палиця зі своїми палицюками собі князівство під Луцьком зробить
Відповісти
УКРОПІВ треба знати по іменах:::: всі вони свідки Палиці- №1 - Петро Мельничук - штунда п'яттидесятник, №2 - Анатолій Мельничук, син, штунда п'ятидесятник, №3 – ОленаСошко, №4 –Олександр Щурик, №5 - Руслан Яблунчук, захопив у Сирниках більше 50 га ставків і дере з місцевих гроші щоб купатися у ставку, №6 –Юрій Калитюк - двічі був депутатом Маяківської сільської ради, першою ходкою отримав участка, за другим разом - побудував магазин на проїзджій частині міжнародної траси в Маяках, №7 – Ігор Курілін - має бзнес в Маяках, сам не місцевий і ніколи ним не буде №8 – Юрій Конопелюк, №9 – Олена Величко- спитайте чи є у цієї панянки трудова книжка №10 – Людмила Пруць, №11 – Олександр Гапонюк, №12 – Володимир Сидун- діючий депутат Маяківської ради, №13 – Тарас Бас, №14 - Олександр Волинець- діючий депутат Луцької міської ради від УКРОПА, певно в Луцьку погано то в село преться, №15 - Володимир Візнюк, №16 - Наталія Сливка, №17 - Ігор Климчук, №18 - Ігор Баженюк, №19 - Галина Гарбарук- живе у селі пару років, немісцева, №20 - Іванна Ляшук - окрім намальованих нігтів і губ більш нема що взяти , №21 - Вадим Корнелюк, №22 - Ілона Приймачук, №23 -Тамара Кажуба, №24 - Ірина Денюк, №25 - Андрій Корнелюк, №26 - Ігор Піскар, син колишньої Рокинівської головихи.
Відповісти
шановний , а тобі що ті укропи на хвіст наступили, чи ти маєш кандидата від кращої партії. Людей потрібно обирати ,а не партію
Відповісти
Обирати та не тих що за сотню баксів продалися
Відповісти
Укроп -партія Коломойского,він хоче захопити владу ,щоб грабувати.
Відповісти
А ти хочеш олігархів з регіоналів чи може від порошенка! .,,, щоб не було князівства, а були злидні,
Відповісти
Вже мали князя Ярмодьського-натішилися,тепер палицюки як та сарана в очі лізе бо ласий шмат під боком.коли нажеретеся вже??????
Відповісти
І навіть від палиці незалежна??? Ой боюся що як раз навпаки... твердохліб продалася за підтримку петровичу ((
Відповісти
Дуже рекомендую все що відбувається взяти і привести ще й до конституційних норм. Я не спец але є хороша людина яка ще під час Майдану пробувала свою думку донести - і багато куди донесла. Римма Білоцерківська
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000955929789
Відповісти
Молодці хто в Княгининку і поруч почав порядок наводити
Відповісти
жидівок нам теж не портібно
Відповісти
Поштарка - Ви почитайте.. Римма не пропонує себе кудись. Я просто її зустрів на Майдані в 2014. Послухав лекцію. Запамятав додав у друзі...
Зараз читаю що вона робить і як - і вона насправді непотрібна - все те що вона пише люди можуть робити самі
Відповісти
Просто в неї на сторінці є приклади заяв і запитів якими можете користуватись. Коментарі. І її досвід, відповіді від наших держ органів.. Багато таких відповідей є взагалі дивними і заставляють задуматись.
Відповісти
ти iдiот!!! через таких ця краiна в повнiй жо...i!Твердохлiб все робить правильно! !!
Відповісти
Через таких як ти маэмо корупiю i бардак вскрiзь...Твердохлiб все робить правильно, вона поки эдиний шанс для громади!!!
Відповісти
Люди побачили за рiк великi змiни! Вперше голова звiтуэться I розмовляэ з людьми, грошi не розкрадаються! Твердохлiб -эдиний шанс для громади!
Відповісти
Вася,то ти?Як тільки починаєш говорити про Білоцерківського,то відразу себе і видаєш.
Відповісти
Та,що ви тикаєте, була на Майдані. Герой,бо скакала на Майдані.Там була всяка непотріб,яка була без роботи і без засобів на існування. А тепер герої.Нема там кращої претендентки,як Твердохліб.Вона доказала вже, вона пропрацювала і показала на що здатна.На зміни,бо не олігарша.А рвуться всі чинуші,олігархи і всяка непотріб. З Богом Олена ти переможеш.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні