Шведка зробила 100 пластичних операцій і хоче ще

0
4
Шведка зробила 100 пластичних операцій і хоче ще
Уродженка Швеції Пікс Фокс, яка проживає в США, пережила 100 пластичних операцій для того, щоб поліпшити свою зовнішність.

Однак навіть після 100 хірургічних втручань залишилася незадоволена і обіцяла продовжити експерименти, передає Кореспондент.НЕТ із посиланням на The Daily Mail.

Видання повідомляє, що жінці видалили шість ребер, провели ліпосакцію і ліпофіллінг (жир відкачується з одних частин тіла до інших) і зробили збільшеними груди. В результаті жінка отримала фігуру типу "пісочний годинник", про яку віддавна мріяла.

Пластичний хірург зазначив, що, на його думку, губи Фокс вийшли надміру великими. Однак сама жінка мріяла про ще більший розмір.

"Наступного року я хочу зробити ще 10 процедур. І збираюся почати носити корсет, щоб спробувати потрапити в Книгу рекордів Гіннеса як володарка найвужчої талії", - заявила 26-річна Фокс.

Близькі жінки її пристрасть до пластики не поділяють і вражені її новим зовнішнім виглядом. Підтримує шведку тільки її сестра.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні