--> Лікар Валіхновський зізнався, що оперував одного із губернаторів Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лікар Валіхновський зізнався, що оперував одного із губернаторів Волині

1
-1
Лікар Валіхновський зізнався, що оперував одного із губернаторів Волині
Серед пацієнтів відомого хірурга Ростислава Валіхновського був один із волинських губернаторів.

Хто саме із очільників волинської облдержадміністрації був «під ножем», хірург не зізнався. Проте детально розповів про свого найіменитішого пацієнта – президента Віктора Ющенка, повідомляє «Волинська правда».

«Наш Президент – це мученик, який переніс видалення 10 тисяч абсцесів. Зараз в нього все тіло покрите пухирцями. Все тіло, підкреслюю. Вся шкіра, за виключенням долонь і п’яток, де немає сальних залоз, які вражаються діоксином і були вражені діоксином у Президента», – зауважив Валіхновський.

Лікар каже, що політики, які хочуть підправити зовнішність, аби справляти хороше враження – в меншості.

«Слава Богу, що це меншість, а не більшість. Як правило, це – люди завжди публічні, які хочуть бути молодими, красивими, енергійними. Вони розуміють, що їхня зовнішність – це їх успіх. Їхній успіх – це завжди свідоме сприйняття їхнього виборця, або і підсвідоме. Тому що коли вони бачать дідуся або тьотю, яка, вибачте, зносилася, то розуміють, що мало енергії і той депутат не так буде захищати права свого виборця, як нова молодь з нової України, нової Волині», - наголосив Ростислав Валіхновський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні