«Це рівень «разпятих мальчіков в трусіках», - Волинська церква про критику Кучера

7
-8
«Це рівень «разпятих мальчіков в трусіках», - Волинська церква про критику Кучера
У Волинській Єпархії УПЦ КП запевняють, що Пам’ятний Хрест, встановлений з нагоди 1000-ліття Хрещення Руси-України, нікуди не будуть забирати, чи ліквідовувати.

Нагадаємо, що днями депутат Волиньради Володимир Кучер заявив, що на території Свято-Троїцького собору працюють вандали, які розкопали землю біля могил. Натомість, у Волинській Єпархії заперечили звинувачення депутата.

Натомість, Володимир Кучер заявив, що церковники "нагло брешуть".

Натомість, прес-служба єпархії настоює на тому, що пам’ятник лише взяли на реставрацію і невдовзі перенесуть на декілька метрів. Тим не менше, він залишиться стояти на території Кафедрального собору.

«Ще раз повторюємо! Абсолютно ніяких поховань, чи захоронень під згаданим вище пам’ятним Хрестом – немає!», - наголосили в прес-службі Єпархії.

Разом з тим, представники духовенства порекомендували усім зацікавленим звертатись за інформацією безпосередньо до єпархіального управління. Мовляв, не потрібно збирати та поширювати неправдиву інформацію.

«Звинувачувати в якихось "шабашах " і "сатанинських обрядах з перфоратором та болгаркою" – це рівень "снєгірєй" і "разпятих мальчіков, в трусіках". І читати такі перли потрібно не в залах держ.установ, а на концертах М.Задорнова», - рекомендують у прес-службі Волинської Єпархії УПЦ КП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І це відповідь " духовенства "? Тут дійсно відповідь дворових гопників. А Кучер правий і йому не байдужа Волинь і її люди, а в соборі тернопільські і Львівські зайди.
Відповісти
Перед тим як захищати Кучера, треба добре подумати. Він ще той дєятєль!
Відповісти
Оце і дійсно рівень попів. Сатаністи 100%
Відповісти
А може це рівень чортиків в ризах? Як давати таку відповідь, то краще мовчати і не ганьбити Церкву.
Відповісти
я перепрошую, це отак християнська церква шуткує, про разпяття? фу.
Відповісти
Молодці нашн духовенство - "відшили" сепарптиста-депутата, мабуть полішука прихильника сатаниської московської нафанаїла
Відповісти
о, секта гробокопателів відгукнулась.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні