--> Волинським шахтарям частково виплатять борги по зарплаті | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинським шахтарям частково виплатять борги по зарплаті

0
-1
Волинським шахтарям частково виплатять борги по зарплаті
На рахунок ДП “Волиньвугілля” знову надійшли кошти. Цього разу – понад 4 мільйони гривень державної допомоги.

Проте цього недостатньо, аби повністю погасити заборгованість із заробітної плати шахтарям. Зараз борг становить понад 11 мільйонів гривень, - повідомляє сайт voltv.com..

4,155 мільйонів гривень надійшло на рахунки ДП “Волиньвугілля”. Кошти використають на виплату заробленого у жовтні. Це – 30% місячного фонду.

На жаль, проблема заборгованості зарплат не розв’язана і вирішується вкрай повільно. Нововолинським шахтарям ще не віддали 11 мільйонів зарплати. Незакритими лишаються серпень, вересень, жовтень, немає поки що нових надходжень і за реалізовану продукцію.

Виробничі показники “Волиньвугілля” невтішні. У листопаді на поверхню піднято 8 730 тонн твердого палива із запланованих 18 000. Місячне завдання гірники виконують на 47 %.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні