У луцькому парку зроблять парковку

0
0
У луцькому парку зроблять парковку
Біля Центрального парку Луцька хочуть облаштувати парковку, пляж і зону для ігор.

Про це йшлося сьогодні, 24 листопада, під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, - повідомляє Волиньіnfo.

Як розповів заступник міського голови Юрій Моклиця, в рамках «Програми розвитку та благоустрою парків та скверів, інших озеленених територій міста Луцька на 2017-2018 роки» облаштують парковку із заїздами вздовж вулиці Глушець, яка займе частину Центрального парку.

Дерев на цій території немає, тому за словами заступника мера, більше двох дерев не зріжуть. Як зазначив Моклиця, відразу за тротуаром іде пониження – цього місця достатньо для парковки. Планують відкрити її у 2017 році.

Також у рамках програми облаштують пляж у 2018 році. Окрім того територія парку буде поділена на зони – мистецька, зона для ігор тощо.

Утримувати парк будуть КП «Парки та сквери міста Луцька» – 45 % території парку; підприємці – 13 % території; підрядними організаціями – 15 % території; балансоутримувачами та орендарями – 20 % (зоопарк, «Спорт для всіх», атракціони); 21,7% території Центрального парку у 2016 році утримуватись не буде (зокрема територія «Пташиного гаю»).

Згідно з програмою на території парку працюватиме сім озеленювачів та три прибиральники.

Комісія проект рішення підтримала.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні