Данильчук хоче змусити виробника відновити згорілий стенд за власні кошти

4
1
Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук заявив, що буде вимагати, аби фірма «Факторія», яка виготовляла стенд, відновила його за власний кошт.

Про це він заявив у своєму дописі в соціальній мережі Фейсбук.

Нагадаємо, що сьогодні о 4:15 ранку в обласному центрі Волині частково згоріла Стела Героїв. Поліція озвучила попередню причину – само загорання від лампадки.

За словами Павла Данильчука, в поліції йому озвучили таку ж саму версію.

«За їхньою версією загорання відбулось після різкого пориву вітру, який перекинув лампадку на штучний вінок. Свідки - охоронці ЦУМу», - повідомив депутат.

Однак, варто зауважити, що охоронці попередньо запевняли, буцімто не бачили як зайнялась стела.

"Як горіло я сам не бачив. У нас якраз в цей час була перезмінка, то я був раніше на вулиці і бачив, що на площі нікого не було. Лише безхатько копирсався у смітнику в іншому кінці майдану", - розповів інший охоронець універмагу.

Тим не менше, Павло Данильчук заявив, що буде вимагати, аби фірма «Факторія» яка виготовляла стенд, відновила його за свій кошт.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В нас всі розумні заднім числом. Хто подумав про можливість самозаймання? Хто подумав над можливістю провокації? Ніхто. Чи є угода про вироблення стенду? Чи є в цій угоді гарантія на тривалість використання? Чи є угода з поліцією про охорону? Чи здогадались встановити камеру спостереження?
Відповісти
Сам оплати из взяток
Відповісти
от ідійот
Відповісти
директора посадити як не доходить до його мізгів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні