Оприлюднили відео аварії за участю лучанки і дитини

2
2
Оприлюднили відео аварії за участю лучанки і дитини
З’явилося відео аварії, яке сталося у Луцьку на вулиці Набережній.

Відео чітко демонструє, що мати та дитина переходили дорогу на пішохідному переході, дотримуючись правил дорожнього руху, - пише 0332.ua.

Нагадаємо, минулого тижня, 17 листопада, на вулиці Набережна, майже навпроти пекарні "Сулі-Гулі", трапилась ДТП із постраждалими за участі автомобіля "Volkswagen LT-35", під час якої дуже травмувались мати і дитина.

Автопригода трапилася близько 18 години. За кермом вантажівки перебував 40-річний мешканець Луцького району. Рухаючись автомобілем по вулиці Набережній водій наїхав на пішоходів, 34-річну матір з 7-річним сином.



Теги: дтп, нп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так видно же, что этому водителю не было видно пешеходов ... т к первый проезжающий бус, который даже не притормозил, закрывал обзор.
Сочувствую матери и ребенку. Здоровья им.
Відповісти
жорстоко карати скотиняк за рух у крайній лівій смузі без необхідності.ці дібіли на бусах та біонужниках типу кенго сидячи на пів метра вище іншіх водіів вважають що стали князями правда із грязі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні