Скандальне будівництво у Луцьку на Соборності перевірять рівненські науковці

0
3
Скандальне будівництво у Луцьку на Соборності перевірять рівненські науковці
Фахівці з Рівного перевірять будинок по проспекту Соборності, де з’явилися тріщини через зведення новобудови поблизу.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 22 листопада, - пише інформаційне агентство Волинські новини.

Як повідомив директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась, будинок №20 по проспекту Соборності, вирішили обстежити з залученням Рівненського водного інституту, оскільки мешканці будинку неодноразово повідомляли про його руйнування.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев підтвердив, що мешканці неодноразово приходили до нього, нарікаючи, що «будинок валиться».

Для того, щоб заспокоїти лучан, вирішили здійснити обстеження будинку за кошти міського бюджету.

Зі слів Юрія Крася, комплексне обстеження відбудеться в наступну суботу. Рівняни досліджуватимуть багатоповерхівку протягом 2-3 днів, а висновок про обстеження нададуть через два тижні.

Нагадаємо, що у будинку з’явилися тріщини, причину появи яких мешканці пояснюють будівництвом нової багатоповерхівки поряд.

Варто зазначити, що роботи із укріплення будинку на Соборності, 20 у Луцьку, стіни якого покрилися тріщинами після початку будівельних робіт поруч, проводяться із відхиленням від проекту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні