Луцька міськрада хоче купити мінівен за 800 тисяч гривень

0
-1
Луцька міськрада хоче купити мінівен за 800 тисяч гривень
Для потреб Луцької міської ради планують придбати мінівен вартістю 800 тисяч гривень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 22 листопада, - повідомляє інформаційне агентство "Волинські новини".

Членам комісії повідомили, що пропонують передбачити 800 тисяч гривень у міському бюджеті на придбання автомобіля (мінівена) для міської ради. Авто планують використовувати для офіційних візитів в інші міста, міжнародних поїздок, тощо.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев зауважив, що це буде «нормальна покупка», адже наразі доволі часто для поїздок замовляють техніку в різних суб’єктів господарювання і оплачують її оренду з бюджету.

Нині пишуть 13 проектів у рамках програми транскордонного співробітництва, відбувається багато офіційних візитів. З його слів, на поїздки цьогоріч витратили не менше 100 тисяч гривень.

Наразі нараховується п’ять автомобілів у розпорядженні всіх виконавчих органів міської ради, тож купівлю нового авто він вважає доцільною.

Проте комісії усе ж піддали сумніву потребу купівлі автомобіля для потреб міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні