П'яні волиняни влаштували «автомобільне ралі» просто на кордоні

0
-1
П'яні волиняни влаштували «автомобільне ралі» просто на кордоні
На Волині, чоловіки влаштували «автомобільне ралі» на контрольно-слідовій смузі.

Учора, 22 листопада, у Любомльському районі Волинської області прикордонники затримали місцевих мешканців, які влаштували собі «автомобільне ралі» неподалік кордону, - повідомляє Держприкордонслужба.

Близько 19-ї години від одного з прикордонних патрулів надійшла інформація про рух двох транспортних засобів поблизу державного кордону.

Прикордонники затримали трьох жителів села Гуща, які на автомобілях «Фольксваген Т4» та «Фольксваген Шаран» заїхали за контрольно-слідову смугу.

Заборонених речей та можливих предметів контрабанди в автомобілях прикордонники не виявили, а от порушники були напідпитку.

З пояснень самих затриманих стало відомо, що після застілля вони побилися об заклад – хто зможе проїхати повз прикордонні наряди та не буде поміченим.

Така «перевірка» закінчилася для гультяїв притягненням до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму.

На одного з правопорушників до того ж складено протокол за злісну непокору законній вимозі прикордонного наряду, так як він відмовився надати документи, що посвідчують особу на автомобіль.

А викликані на місце затримання представники Національної поліції склали на водіїв протоколи за керування транспортними засобами в нетверезому стані. Міру покарання нічних «екстремалів» визначить суд.
Теги: кордон
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні