Жителі Підгайців бунтуватимуть через маршрутку

5
-4
Жителі Підгайців бунтуватимуть через маршрутку
Жителі приміських сіл оголошують акцію протесту через зміну маршруту №30.

Про це заявив місцевий активіст Підгайців Тарас Столярчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, жителі сіл Підгайці та Забороль просили змінити схему руху маршрутки.

"Жителі сіл Підгайці, Крупа та міста Луцьк!!! На жаль, міська влада недослухалась до прохань людей, які користуються громадським транспортом. На жаль, вони ще досі думають, що вони вирішують долю проблем людей, які іх обирали. Таке рішення могли прийняти лише люди, які не користуються громадським транспортом та лобіюють чиісь інтереси. Це діти старих комуняк та комсомольців, це діти корупціі та інтересів бізнесу", - йдеться у дописі активіста.

Тому місцеві оголошують акцію протесту проти того, аби маршрут №30 не возив людей у село Підгайці.

"28.11.2016р. о 15.00 усіх небайдужих запрошуємо взяти участь у протесті при в'їзді у село Підгайці. Також запрошую депутатів Луцької міської ради поспілкуватись з нашими добрими людьми", - зазначив Столярчук.

Варто зазначити, що в Луцькій районній раді вимагали не скорочувати міський маршрут №30, адже мешканці сіл можуть вдатись до перекриття доріг.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПОПРАВОЧКА - ЖИТЕЛІ СЕЛА ПІДГАЙЦІ НЕ ОБИРАЛИ МЕРА МІСТА ЛУЦЬКА, ТО ЧОМУ МЕР МАЄ ЙТИ ЇМ НА ЗУСТРІЧ
Відповісти
Бо за логікою мешканців наших навколишніх "абсолютно самодостатніх" сіл, Луцьк це така благодійна організація, яка просто зобов'язана забезпечувати їхні потреби зі свого бюджету, а лучани мають сидіти мовчки і не вякати, бо їм роблять величезну послугу, коли через забиту в селі міську маршрутку вони не мають можливості добратись на роботу. І взагалі, навіщо це ОДА буде виконувати свою безпосередню роботу, організовуючи транспортні приміські перевезення, можна ж Луцьк напрягти, і пофіг, що по закону він тут ні до чого.
Відповісти
Якщо Луцьк не благодійна організація, то заберіть собі сміття, пробуріть в Луцьку скважини питної води і взагалі - літайте космосом...Гунчик і де-які мудреці зами мера, котрі своїми руками для людей нічого не зробили, а голови в них...для цього не придатні, хочуть посварити місто і село, але ж десь- то є люди розумні?
Відповісти
за сміття Луцьк платить чималі кошти, а на полігон звозять його з сіл з трьох районів на халяву, з вигрібних ям теж все "добро" зливають в міську каналізацію... Чи може це лучанам перекривати виїзди з Луцька для міських маршруток, щоб відстоювати своє право доїхати на роботу? Давно було пора навести порядок з тими маршрутками, люди вже не перший рік скарги пишуть, бо неможливо доїхати куди треба.
Відповісти
Справді, позашлюбні діти комунізму, на цьому маршруті ви не буваєте, бо ваші позашляховики їздять в із дому до роботи. Важко уявити щоб громада хотіла позбавити себе можливості дістатися міста. Ви звикли щоб сміття вивозили у селищні громади, а дорогу до роботи нам ускладнюєте...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні