Церква «Фіміам» прозвітувалася за зібрані десятини

1
7
Церква «Фіміам» прозвітувалася за зібрані десятини
Християни, що належать до громади Церкви євангельських християн-баптистів, свідомо, добровільно та щедро жертвують і приносять свої десятини, щоб підтримати своє спільне церковне служіння Богу і людям.

Про це на своїй сторінці в ФБ написала громада церкви «Фіміам» у відповідь на публікацію у виданні «Волинь24».

«В інтернет-виданні «Волинь24» розмістили статтю «ТОП -10 найбагатших церков Волині». Щиро вдячні журналісту Людмилі Яворській за інтерес і пильність до життя християнських церков. Це заохочує керівництво всіх релігійних громад як до роз'яснень, так і до ведення прозорої фінансової діяльності», - йдеться у дописі.

Також церква розповіла куди витратила зібрані кошти. Текст наводимо без змін.

«Наприклад, у цьому році церква прийняла до реабілітаційного центру для залежних майже 50 людей на стаціонарне перебування впродовж дев'яти місяців реабілітаціі;

охоплено служінням реабілітаційного комплексу "Агапе" для неповносправних близько 300 людей, яким надано різнобічну допомогу;

проведено п'ятнадцять ретрітів для дітей, підлітків, молоді, сімей, неповносправних, чоловіків та жінок, а також для сімей поранених бійців АТО;

ми охоплюємо понад 500 дітей нашим регулярним служінням дітям;

церква підтримує своїми пожертвами єдину в області приватну загальноосвітню школу I-III ступенів "Скарбниця мудрості";

за рік до нас за допомогою звертається близько 200 осіб без постійного місця проживання;

звісно ж, чимало коштів, у різноманітний спосіб, вкладається у церковні богослужби, оплату праці працівників громади, надаються пожертви для місійної діяльності місіонерів у різних місцях світу та виділяються кошти, як справа милосердя, для багатьох лучан.

Звичайно, це далеко не весь перелік того, на що церква використовує зібрані кошти», - звітує прес-служба церкви.



Баптисти також наголошують, що «наведений виданням «Волинь24», насправді не може бути цілком об'єктивним щодо церкви, в тому сенсі, що християни, окрім каси, чимало жертвують людям, які мають у цьому потребу, і матеріально підтримують кожну справу, яка чиниться в ім'я Ісуса Христа!»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цей звіт більше схожмй на звіт депутата про роботу в окрузі аніж про фінансовий звіт :) То вже б краще так і написали ми працюємо і перелік того, що зробили а то звіт :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні