--> Лучанин торгував фальсифікатом через інтернет | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанин торгував фальсифікатом через інтернет

0
4
Лучанин торгував фальсифікатом через інтернет
У Луцьку працівники оперативних підрозділів ДФС встановили та ліквідували канал реалізації фальсифікованої горілки через мережу інтернет.

В результаті проведених заходів встановлено, що лучанин організував за посередництовм інтернет-мережі незаконний збут алкогольної продукції сумнівної якості, яка становить загрозу життю та здоров'ю громадян, – повідомляє Конкурент із посиланням на прес-службу ГУ ДФС у Волинській області.

Оперативні співробітники ДФС вилучили з незаконного обігу 8 так званих "бег-ін-боксів" ємністю 10 літрів кожен без марок акцизного податку.

За фактом складено 2 протоколи про адміністративну відповідальність, зокрема за статтею 156 КУПАП "Порушення правил торгівлі алкогольними напоми" та статтею 164-5 КУпАП "Зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного збору встановленого зразка".



Відповідальність за вказані правопорушення передбачає накладення штрафу від п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією таких алкогольних напоїв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні