На Волині, організатор смертельного роуп-джампінгу не сяде за грати

1
7
На Волині, організатор смертельного роуп-джампінгу не сяде за грати
Чоловіка, який відповідав за організацію та проведення стрибків з висоти через трагічний випадок, який стався минулого року засудили умовно.

Також винуватець має заплатити за моральні та матеріальні збитки, - повідомляє ВолиньPost.

У лютому, 2015 року пара закоханих молодих людей здійснила фатальний стрибок із вишки недобудованого Луцького м’ясокомбінату, що у селі Прилуцьке, Ківерцівського району. В ході виконання стрибка щось пішло не так і хлопець з дівчиною стрімко впали на землю.

Внаслідок трагедії хлопець загинув, а дівчина проходила тривалий курс лікування та реабілітації.

На початку розслідування організатор стрибків не визнавав свою вину, мовляв з технічної точки зору все було зроблено правильно.

Проте в ході слідства вдалося встановити, що інструктори не прослідкували за вузлом, який попав на основну мотузку. Внаслідок цього мотузка перетерлась та розірвалась.

Коли ж була встановлена точна причина трагедії обвинувачений погодився з тим, що повинен був проконтролювати хід виконання стрибка та визнав свою вину.

В суді він знову дав чіткі показання щодо трагедії та просив пробачення у потерпілих.

Родичі загиблого та постраждалої дівчини, вимагали відшкодувати завдані збитки.

Зокрема, сім’я померлого хлопця просила стягнути з обвинуваченого 150 000 гривень моральної шкоди, а сама постраждала вимагала відшкодувати їй 100 000 гривень моральних та 153 000 матеріальних збитків.

Зрештою, Ківерцівський районний суд засудив організатора роуп-джампінгу до 3 років тюрми з іспитовим строком та зобов’язав виплатити всю заявлену потерпілими суму шкоди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/novyj-rik/yak-originalno-i-krasivo-prikrasiti-budinok-abo-kimnatu-na-novij-rik-2017.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/polskij-kalendar-na-2017-rik-v-polshhi.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-strizhok-na-cherven-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/magnitni-buri-v-berezni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/batkivskij-den-u-2017-roci.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні