Дзідзьо показав себе без бороди

0
18
Дзідзьо показав себе без бороди
20 листопада лідеру групи Дзідзьо Михайлу Хомі виповнилося 33 роки.

Видання Іntermarium день народження артиста відзначило незвично – зібрало невідомі факти з його життя артиста

У 2 роки і 3 місяці Дзідзьо вже читав по складах.

Вперше Дзідзьо вийшов на сцену в 6 років, коли вступав в музичну школу. На вступному іспиті співав пісню “Ой у лузі червона калина”.

У 9 років, коли Дзідзьо грав з дітьми в “войнушки”, стріляючи горохом, потрапив в свою прабабусю Анну. Через тиждень майбутньому артисту прийшла телеграма, що бабуся померла, і Дзідзьо 3 роки переживав, думаючи, що це він її вбив…

У дитинстві на День народження найкращий подарунок Дзідзьо отримував від мами – на кожне свято це був торт “андрути” (вафлі, перемазаний згущеним молоком).

На перші заколядовані гроші Дзідзьо купив светр BOYS, на 3 розміру: більше, на виріст, іншого не було. А надів через два роки, і то – один раз, тому що було вже не модно.

В 12 років отримав першу премію на конкурсі ім. П. Чайковського.

Перша робота Дзідзьо – 3 місяці служби на митниці на пропускному пункті Краковець. Але потім вирішив, що це не справа його життя, і почав займатися музикою.

Слова “Галька Майо Степана” в пісні “Я і Сара” – не випадкові. Це справжні імена мами і тата артиста.

Сценічне ім’я Дзідзьо походить від імені його дідуся по маминій лінії, поляка за національністю, якого звали Маркуль Ян Казимирович. Але в селі всі звали його просто – Дзідзьо.

Дзідзьо не п’є молока, каже, що дорослі не повинні його пити, так як вважає цей продукт виключно материнським способом вигодовування дітей.

Артист одружений на Ярославі Притулі-Хомі, проте дівчина рідко з’являється на публіці разом з коханим чоловіком, тому що не вважає шоу-бізнес жіночою справою. Хоча дружина артиста також пов’язана з музикою – вона вчить дітей співу. Ярослава визнається, що головне – бути надійною опорою для свого чоловіка.

Пара разом вже багато років, ще з музичного училища, але як раз 20 листопада – три роки з дня їх весілля.

Теги: дзідьо
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні