Сирійське Алеппо здригнулось від потужних авіаударів

0
0
Сирійське Алеппо здригнулось від потужних авіаударів
Унаслідок інтенсивних авіаударів та артилерійських обстрілів урядових сил 27 людей загинули 19 листопада в контрольованій антиурядовими повстанцями східній частині Алеппо. Про це заявляє базована у Великій Британії організація «Сирійська обсерваторія з прав людини», - інформує "Радіо Свобода"


18 листопада внаслідок обстрілу з боку лояльних режимові Асада сил була частково зруйнована одна з останніх лікарень на сході Алеппо, що спричинило закриття цього медичного закладу. Під час того обстрілу загинули два пацієнти

Сирійські урядові війська розпочали новий наступ на повстанців у Алеппо 15 листопада. Місто з середини 2012 року поділене на райони, контрольовані урядом на заході і повстанцями – на сході. Понад 250 тисяч людей залишаються в східній частині Алеппо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні