Нічного «рєшалу-симулянта» на Лексусі з поліції визволяв п’яний товариш

12
5
Нічного «рєшалу-симулянта»  на Лексусі з поліції визволяв п’яний товариш
Після того, як мешканця Володимира Волинського Ігоря Панасюка після прирікань з поліцією, фальшивих непритомностей і перевірки у наркодиспансері доправили у поліцію, його намагався «визволити» товариш, який під’їхав у відділок на автомобілі.

Курйозність ситуації підсилилася тим, що в кінці кінців на «визволителя» теж склали протокол, адже приїхав він у поліцію нетверезим.

Нагадаємо, мешканець Володимира-Волинського Ігор Панасюк, коли затримали його машину з п’яним водієм, став «наїжджати» на поліцейських і врешті-решт був затриманий за дрібне хуліганство. Його Лексус затримали у ніч на суботу, 19 листопада: за кермом був п’яний чоловік. Сам власник авта Ігор Панасюк, який сидів поряд, теж виявився нетверезим.

ЧИТАТИ І ДИВИТИСЯ ВІДЕО ПРО НІЧНІ ПРИГОДИ ІГОРЯ ПАНАСЮКА

Як повідомили у поліції, під час оформлення адмінматеріалів до міськвідділку під’їхав товариш правопорушників. Він намагався вплинути на патрульних.

Звісно, у нього нічого не вийшло, тож він покинув установу, наголошують у прес-службі патрульної поліції Луцька.

Як стало відомо власкору Волинь24, ще у відділку під час спілкування поліцейські помітили, що у чоловіка є запах алкоголю Побачивши, що той сідає на кермо, вирішили перевірити його на алкотестері. Надихав 0,59 проміле (норма 0,2).

Тож «визволитель» також отримав протокол «по сто тридцятій», тобто за кермування автомобілем у нетверезому вигляді.

Як з’ясувалося, цей чоловік відпочивав у нічному клубі разом з чоловіками, які вночі попалися п’яними на Лексусі. До слова він – громадянин Ізраїлю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Япона мама - хиба це джентельменство -вин жеж друга виручав а ви суки на нього протокол, краще б свои миски полещуцки промили ...
Відповісти
Протрезвей
Відповісти
Це несправдливо.
Відповісти
Не пити за кермом,не пити.
Відповісти
Бидло з Володимира вирвалося в Луцьк і себе показало.
Відповісти
Без буксов за братана вписался... Красава!
Відповісти
вчіться у євреїв !!!!! своїх ніколи не кидають!
Відповісти
Би*ло джек-пот. Здається, що всіх нормальних людей німці та росіяни ще в сер. ХХ ст. вистріляли, інші виїхали. Залишилось одне сміття.
Відповісти
Знаю Ігоря . Це досить хороша і порядна людина ,дуже прикро що з ним таке трапилося
Відповісти
Вже вкотре бидляків з Володимира ловлять в Луцьку. І головне, що не бидляк то зять судді чи брат депутата. Ріальнавласть... Вали у свій Виб...димир одне з другим!
Відповісти
Ти шалава моє місто не обзивай, полішучка драна вирвалась зі своєї діри і хавло відкриваєш. Зрозуміло що у Володимирі полішуків не люблять, зато Луцьк ви окупували весь
Відповісти
Якиа бурна рєчь! Та на жаль ти промазав, я не полішучка а Лучанка))) Хоча тобі, Володимирській бидлоті разом із такими горе-водіями й до полішуків далеко. Так, їх багато вирвалось в Луцьк і в Київ, вони займають в області керівні посади (не те що депутати облради, у яких навіть зарплати немає і які тільки виконують вказівки партійних босів) а чого добилося ти? Чи чого добилось оте пришморгане на відео? "Брат у мене діпутат", умора!!!!)))) Володимир був гарним містом, раніше там жили пани, а потім Євреї, їх спідкала гірка доля... нажаль... і тепер залишились цигани, мутнокрови циган з лигарями, одним словом справжні "холуї", в самому прямому значенні цього слова. От таким холуєм і являєшся ти. Ти ніхто і звуть тебе ніяк, так що найбільша твоя влада - це заставити унітаз відкрити кришку і віддати йому ту незміренну дозу алкоголю, яка проїла те, що після створення твого зародку мало перетворитися на мозок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні