Гунчик програв суд волинському активісту

0
5
Гунчик програв суд волинському активісту
Суд визнав протиправною відмову Волинської ОДА у наданні інформації Михайлові Шелепу.

Про це активіст повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

У четвер, 17 листопада, суддя Волинського окружного адміністративного суду прийняв постанову, якою повністю задовольнив адмінпозов Шелепа.

"Суд визнав протиправною відмову Волинської ОДА у наданні інформації на мої публічні запити, надіслані ще у травні, в частині повних текстів розпоряджень голови ОДА "Про встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною". Також суд зобовязав Волинську ОДА надати мені достовірну, точну та повну інформацію на мої публічні запити", - йдеться у дописі.

Активіста цікавило те, кому саме встановив пенсії за особливі заслуги перед Україною Володимир Гунчик, як голова ОДА.

До слова, в ОДА є ще можливість для оскарження постанови в апеляційному порядку і лише після цього постанова набере законної сили.

"Але читаючи мотиваційну частину постанови суду я схиляюсь до думки, що нічого у чиновників не вийде. Постанова написана гарно.
Більше про те, що і чому я хотів, та як в ОДА опиралися моїм законним вимогам - напишу згодом у блозі", - зазначив Михайло Шелеп.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні