--> У підлітка вибухнула електронна сигарета | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У підлітка вибухнула електронна сигарета

0
4
У підлітка вибухнула електронна сигарета
17-річний підліток із Києва ледь не покалічився внаслідок вибуху електронної цигарки. Пристрій хлопчина придбав в інтернет-магазині, а вибух пролунав, коли до нього під'єднали акумулятор, ідеться в сюжеті ТСН.

Данило Бурлака оговтується від пережитого і називає це уроком на все життя. Хлопець каже, що хотів бути модним, а батьки не стали на заваді, бо "це не зовсім паління – це альтернатива".
Але вона ледь не коштувала життя.

Електронну цигарку хлопець придбав за 600 гривень, однак у комплекті не було акумулятора. Тоді Данило поїхав на ринок "Петрівка". Продавець запропонував свій акумулятор, але за мить після того, як торгівець під'єднав батарею, пролунав вибух.

"Я відчув великий опік у районі лиця та побачив, що було багато крові", - розповів постраждалий.

У лікарні хлопцю наклали три шви.

"Мене заспокоїли, що це дуже щасливий випадок, бо я не пошкодив ні очі, ні шию", - каже він.

Продавець перелякався та зголосився сплатити будь-яку суму. Усе владнати вирішили за 5 тисяч гривень. Власник ятки запевняє, що батарейка, котру він приєднав до пристрою, була повністю справна, а несправною була сама цигарка – у ній не було частини, котра мала б ізолювати батарейку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні