Гунчик покличе на Волинь Google?

1
-6
Гунчик покличе на Волинь Google?
Керівник луцької компанії ARTEFACT.St Андрій Сірук просить від голови Волинської ОДА Володимира Гунчика ініціювати участь Волині у масштабній Програмі цифрового перетворення України, яку проводить компанія Google.

Відповідного листа на ім’я волинського губернатора Сірук оприлюднив у Фейсбуці.



Як ідеться у листі, компанія «Google Україна» спільно з компанією CFC Colsultin реалізовує в Україні потужний і корисний проект «Програма цифрового перетворення України». В його рамках у багатьох областях України проходять серії навчальних семінарів і тренінгів на тему використання інструментів Google в освіті, управлінні та бізнесі; створення електронних карт регіонів для підвищення їх туристичної і інвестиційної привабливості; аналіз та вдосконалення сайтів установ і організацій регіону; інші практичні заходи, об’єднані принципом «цифрового перетворення».

«До Програми цифрового перетворення уже долучилися Одеська, Херсонська, Миколаївська, а також Львівська, Рівненська, Івано-Франківська області» - інформує керівник компанії ARTEFACT.St.

«За умовами організаторів втілення Програми на теренах конкретного регіону можливе за ініціативи місцевих органів влади. Саме на їх запрошення спеціалісти Google та партнери можуть приїхати у регіон, організувати тренінги та інші заходи» - наголосив Андрій Сірук.

Він додав, що вважає цю програму «вкрай потрібною і корисною Волинській області».

«Волинь має потужний інвестиційний, туристичний і бізнесовий потенціал. У нашій області – тисячі активних, наполегливих і освічених людей, які прагнуть далі вчитися і розвиватися. Вони є і серед бізнесменів, і серед держслужбовців, і серед студентів» - зазначив автор листа.

«Усім їм будуть дуже корисними заходи Програми цифрового перетворення. Ця Програма підвищить загальний рівень практичних знань, дасть потужний поштовх для впровадження інноваційних технологій в бізнес, освіту, сферу управління» - додав він

«Тож прошу Вас виступити з ініціативою втілення Програми цифрового перетворення від Google на території Волинської області» - звернувся Андрій Сірук до Володимира Гунчика.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нарешті до нас хлинуть туристи з цілого світу!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні