Лідер гурту «Тартак» взяв під опіку «Волиньбаскет»

1
4
Лідер гурту «Тартак» взяв під опіку «Волиньбаскет»
Через можливість зникнення "Волиньбаскету" створили піклувальну раду, до складу якої увійшов Олександр Положинський.

Про це стало відомо 17 листопада під час круглого столу на тему «Перспективи розвитку баскетболу у місті Луцьку», - повідомляє
ВолиньPost.

Головний тренер клубу Дмитро Чайковський розповів, що клуб активно шукає шляхів виходу із кризи. Зокрема, нещодавно при клубі створили піклувальну раду, і першим до її складу увійшов саме Положинський.

За словами тренера, співак зазначав, що буде працювати над підтримкою баскетболу.

Чайковський також подякував за пісню «Лицарський хрест», яка вже 2,5 роки є гімном луцьких баскетболістів. Положинський додав, що знайомий із проблемами, із якими зустрічаються спортклуби Луцька, зокрема про необхідність розвитку власними силами.

Проте, на думку Положинького, у такому не надто великому місті можна було б встановити тісні звʼязки для взаємної підтримки, навіть у різних галузях. До прикладу, він нагадав, що завтра у «Волиньбаскета» ‒ гра, і завтра святкує своє п’ятиріччя луцька «Рокшкола».

Ці два заходи можна було б поєднати, наприклад, запропонувати провести виступ рокерів перед грою.

Тому Положинський вважає, що варто посилювати взаємодію та будувати зв’язки.

ін висловив сподівання, що нинішній круглий стіл, на який прийшли представники спорту та органів місцевого самоврядування, а також активісти та небайдужі, дасть можливість спільно шукати вихід із проблемної ситуації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сашко-красава
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні