Жителі Нововолинська дихатимуть «Кроноспаном» ще два роки

1
9
Жителі Нововолинська дихатимуть «Кроноспаном» ще два роки
Керівництво спільного підприємства «КроноспанУА», що у Нововолинську, запевняє, що викиди підприємства в нормі. Це підтверджують регулярні перевірки, які роблять на заводі різні служби.

Про це йшлося під час громадських обговорень щодо наміру «Кроноспану» збільшити атмосферні викиди, пише Нововолинський інформаційний портал.

Також підприємство обіцяє у 2019 році встановити сучасні фільтри вартістю мільйон євро. Це - має зняти питання екологічного забруднення.

А наразі мешканці продовжують нарікати на викиди. Зокрема, мешканці вулиці Панасівської, 15-го мікрорайону та села Дігтів розповіли, що не мають чим дихати, коли вітер із заходу в їхню сторону.

Депутати міськради в свою чергу «хочуть створити у даному районі екологічний пост, який має здійснювати нагляд за викидами та повідомляти населення про забруднення, готові також перекрити дорогу, якщо керівництво заводу не буде «чути» громаду».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Припливе Гусь і усе втрясе
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні