У Любомлі через болото люди ходять по паркану

0
0
У Любомлі через болото люди ходять по паркану
Любомльчан, які проживають по вулиці Української Армії, вкрай тривожить питання якості дороги. Через ремонтні роботи та негоду ходити вулицею неможливо – жителі змушені або об’їжджати, йти болотом, або ж оминати його за допомогою паркану, - пише Кордон.

Любомльський міський голова Роман Ющук запевнив, що влітку наступного, 2017 року по цій вулиці планують прокласти асфальт.

“Від міської ради і далі по вулиці Української Армії зараз не проклали асфальт, оскільки навесні продовжуватимуть реконструкцію трубопроводу – мінятимуть повністю старі труби, а, отже, доведеться знову копати. Зараз нас застає зима, і ми не встигаємо, тому варто трішки почекати перших приморозків, щоб можна було порівняти дорогу грейдером. Тривалий час була дощова погода, яка й заважала нам це зробити”, – прокоментував Роман Ющук.

Окрім того, любомльський мер пояснив, що наразі нема сенсу завозити щебінь, оскільки навесні знову розпочнуться роботи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні