Сенат Польщі засудив спалення українського прапора у Варшаві

1
0
Сенат Польщі засудив спалення українського прапора у Варшаві
Маршалок сенату Республіки Польща Станіслав Карчевський (на фото) заявив, що такі випадки, як знищення українського прапора у Варшаві під час Маршу незалежності напередодні, є неприпустимими.

Про це він заявив під час зустрічі з головою Львівської ОДА Олегом Синюткою, передає УНН з посиланням на прес-службу Львівської ОДА.

Нагадаємо: Радикали у Варшаві спалили український прапор.

У розмові Олег Синютка засудив акт вандалізму, який нещодавно мав місце на Марші незалежності у Варшаві. Йдеться про спалення державного прапора України, який здійснили під час маршу невідомі особи, замасковані під вболівальників одного із варшавських футбольних клубів.

"Нас дуже хвилюють такі події, котрі останнім часом відбуваються у Польщі, пов’язані із нищенням українських історичних пам’яток та зневажливим ставленням до наших символів. Ми дуже цінуємо відданість Польщі демократії. Проте дуже важливо, щоб будь-які порушення закону карались", - сказав він.

Маршалок сенату Польщі акцентував увагу на дружніх стосунках України та Польщі.

"Для нас важлива співпраця з Україною і ми цінуємо наші стосунки. Тому такі випадки (нищення українських пам’яток та символів) є неприпустимими і ми намагатимемось розв’язати подібні ситуації", - відзначив С.Карчевський, наголосивши, що співчуває з приводу спалення українського прапору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давайте і ми спалимо а потім вибачемося, який це дволикий народ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні