--> Знайшли неповнолітнього волинянина, який хотів накласти на себе руки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Знайшли неповнолітнього волинянина, який хотів накласти на себе руки

5
3
Знайшли неповнолітнього волинянина, який хотів накласти на себе руки
Активісти Луцької самооборони затримали юнака із руками в крові. Відразу хлопець не зміг назватися і тому його доставили до міськвідділку.

Вже там хлопець зізнався, що "Три місяці як втратив пам’ять, живе де прийдеться, про місце проживання не пам'ятає, каже жив по гуртожитках училищ, домовлявся.. Знає що його звати Міщук Максим Юрійович, вчився в другій школі".

Також неповнолітній "згадав", що йому 17.

На запитання "чому руки в крові?" - у відповідях плутався. Спочатку казав, що хотів накласти на себе руки. Потім почав заперечувати і стверджувати, що поцарапався, коли перелазив паркан.

Він погодився поїхати в лікарню, також дав згоду, щоб його фото розмістили в пресі, можливо, його упізнають рідні.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому рідня не шукає?Хлопчини 3 місяці немає вдома!І в розшук ніхто не подавав навіть.
Відповісти
І як для трьох місячних скитань то занадто чистий!Дивно
Відповісти
Я Максим Міщук прочитавши ваше інтерв'ю хочу зауважити що за фото ви спитали чі можна тебе сфотографувати а не викладати. Я говорив вам не правду так як я не хотів щоб рідні дізналися в мене повноцінна сім'я і є на кого покластися. А ваших хлопців не було поряд вони поїхали на виклик до Золотого Дракона там була бійка. І доречі самооборана дякую вам за ваший "чорний" гумор і за спробу допомогти мені. В мене були лекі царапини є заключення з травмпункту.
Відповісти
Хлопче, візьмися за розум. Бо пропадеш. І не вживай алкоголь. Ще встигнеш. Ти сам собі режисер. Але затям одну річ: живи так, щоб не створювати проблем оточуючим. І у першу чергу своїй мамі. Її потрібно берегти. Ти вже дорослий, життя лише розпочинається, не роби більше аналогічних дурниць. Сподіваюся, що з усього, що відбулося, зробиш висновки. Удачі тобі.
Відповісти
https://vk.com/ptn123sdas брат його
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні