Лучанка купила в супермаркеті смердючого індика

3
9
Лучанка купила в супермаркеті смердючого індика
У луцькому супермаркеті «Колібріс» журналістка купила замороженого смердючого індика.

«Ніколи! Чуєте? НІКОЛИ не купуйте заморожене м’ясо у мережі супермаркетів "Колібріс" (НАШ)!» - написала у Фейсбуці Інна Семенюк Шитова.

Жінка розповіла, що два дні тому купила там замороженого індика А коли розморозила – він був весь у слизі і нестепно смердів.

« Замотала у чотири (!) пакети, щоб занести назад в магазин, а воно на всю маршрутку все одно смерділо!» - написала жінка.

До слова, на наліпці на пакеті було вказано, що м’ясо запаковане і заморожене два тижні тому.

«Цікаво, скільки воно лежало на прилавку чи у коморі, доки його заморозили? Як піднялася рука у продавця замотати цю гниль у пакет і кинути в морозилку?» - додала автор допису.

В коментарях жінка розповіла, що гроші повернули без вагань.

"Очевидно, усі працівники магазину в курсі, що продають", - написала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Провести терміново перевірку всієї мережі. Чи там все вась-вась зі службами???
Відповісти
Там не тільки заморожені продукти продають зіпсовані а й інші групи товарів і коли приносиш назад повертаєш роблять вигляд що нічого страшного не сталось...беруть і назад на полицю кладуть
Відповісти
А в сільпо можна подумати не продають... і індикі смердючі і кури..... а в там тамі інколи біля мяса так тхне що пройти без нудоти не можна. Шкода тих продавців що там нюхають. Мабуть немає таких покупців які не повертали мясо в супермаркети... не можна довіряти ніяким службам і їх "перевіркам" . Доки в країні корупція тільки самому собі можна довіряти і своїм очам
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні