Ігор Гузь розповів скільки «беруть» митники

0
0
Ігор Гузь розповів скільки «беруть» митники
На пунктах пропуску "Ягодин" та "Устилуг", що у Волинській області, фунціонують штучні черги та діє хабарницька система, завдяки якій спритні митники й прикордонники щодня заробляють чималі кошти.

Про це повідомив народний депутат Ігор Гузь у прямому ефірі видання "Буг" у четвер, 10 листопада, - пише Конкурент.

"В цілому, дуже часто черги створюються штучно для того. щоб прикордонники та митники могли заробити свою копійчку. Ну, не зовсім копійку, а мішок, який можуть ввечері здавати відповідним керівникам. І не секрет, що сьогодні, щоб проїхати поза чергою треба 500-700-1000 гривень... Це в "Устилузі", в "Ягодині". І є люди, які поспішають, або які заробили 5 тисяч і не хочуть чекати добу чи півдоби, а заплатять ці гроші і проїдуть", – підкреслив він.

Нардеп підкреслив, що системного виходу з цієї ситуації в "Ягодині" та "Устилузі" він не бачить, адже на постах постійно все те саме: хабарі, черги, не працюючий сканер та відкрите вікно, яке не працює.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні