З «Волині» можуть зняти 9 очок

1
0
З «Волині» можуть зняти 9 очок
Луцька "Волинь" може втратити 9 очок через заборгованість по зарплаті перед трьома гравцями.

"Волинь" не розрахувалася із захисником Сергієм Сімініним, форвардом Олександром Піщуром, хавбеком Сашею Стевічем, - повідомляє sportarena.com.

"Просто хочу, щоб все було нормально. Дивлюся матчі "Волині", дивлюся український футбол, там у мене залишилося дуже багато друзів. Я люблю і Луцьк, і Україну, і не хочу, щоб з клубу знімали очки", - сказав Стевіч.

"Не хочу, щоб це сталося. "Волинь" винна мені невелику суму - 70 тисяч доларів. Вони віддали 15 футболістам 2 мільйони доларів, а мені цю порівняно невелику суму не виплачують", - додав він.

Сергій Сімінін виступав за "Волинь" з 2009 по 2015 рік, а зараз грає в складі "Ворскли".

Олександр Пищур, який зараз захищає кольори казахстанського клубу "Тараз", грав в Волині з 2007 по 2009 рік, в 2010-11 роках і в 2012 році.

Зараз в активі "Волині" 9 очок. Якщо у клубу, в якості покарання за борги, знімуть очки, то в цій графі у лучан буде 0.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ТО ЩО --- Є НАМІР ДОБИТИ ФК ВОЛИНЬ ? === ЖИРНІ КОТИ віддайте нарешті ці борги --нехай відчепляться від команди !!! РОБІТЬ СТАВКУ на місцеві таланти --і не треба буде мільйонів плати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні