--> Мед, голубці і 120 «кіло» вареників: родини волинських атовців передали їжу на Схід | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мед, голубці і 120 «кіло» вареників: родини волинських атовців передали їжу на Схід

0
-2
Мед, голубці і 120 «кіло» вареників: родини волинських атовців передали їжу на Схід
На Схід відправили волонтерський вантаж від родин загиблих бійців.

Для воїнів 14-ої окремої механізованої бригади та 130-го розвідувального батальйону передали продукти харчування і солодощі, а також 120 кілограмів домашніх вареників та 50 кілограмів голубців, - повідомляє ВолиньPost.

Голова Громадської ї організації «Члени загиблих в АТО «Надія» Любов Карабан розповіла, що смаколики готували впродовж трьох днів у їдальні церкви.

До приготування долучилися члени родин бійців, які загинули на Сході. Продуктами допомагали ряд підприємців, які пожертвували м'ясо, ковбаси, муку, чай, мед, сало, солодощі тощо.

Окрім того, до бійців поїде 120 кілограмів вареників, 50 кілограмів голубців та 500 пиріжків з вишнями та повидлом, які приготували у комунальному закладі «Луцький комбінат шкільного та студентського харчування».

Разом із домашньою їжею на Схід відправили й дитячі малюнки та прапор, підписаний дитячими руками.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні