Дороги, двори та освітлення: що зробив і запланував луцький депутат Петро Нестерук

0
-2
Дороги, двори та освітлення: що зробив і запланував луцький депутат Петро Нестерук
Депутат Луцької міської ради від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Петро Нестерук відзвітувався за рік роботи.

Про результати роботи, а також плани на майбутнє обранець громади розповів у середу, 9 листопада, під час зустрічі з мешканцями округу №22.

Зокрема депутат зазначив, що з 14 пленарних сесійних засідань за рік пропустив лише одне і те – з поважної причини. За цей час він озвучив 23 звернення, які стосуються проблем мешканців округу.

ЩО ВДАЛОСЬ ЗРОБИТИ

Петро Нестерук каже, що пріоритетним напрямком для себе визначив ремонт доріг, особливо в приватному секторі, тож саме це питання лобіював в стінах мерії.

Так, за рік вдалось відремонтувати вісім вулиць в районі «Балки»: Сапалаївську, Григорія Сковороди, Павла Пащевського, Князів Острозьких, Дарвіна, Морозова та Петра Могили повністю, частково – вулиці Петра Маха, Християнську, Балківську.

Капітальний ремонт пережив й двір на вулиці Гетьмана Мазепи, 49.
За сприяння депутата очищено систему опалення ЗОШ №17, а також відремонтовано частину покрівлі в ДНЗ №30.

Окрім цього, Петро Нестерук разом з працівниками благодійного фонду «ДІЗАР» відвідав дитячі будинки області та благодійний ярмарок у садочку №30.

Також депутат організував святкування Дня Незалежності для жителів мікрорайону у парку 900-річчя Луцька, сприяв проведенню фіналу Кубка України зі стронгмену, що відбувся на День міста.


ПЛАНИ НА МАЙБУТНЄ


Обранець громади розповів, що наступного року хоче облаштувати міні-футбольне поле та спортивний майданчик у парку імені 900-річчя Луцька.

«Я вірю, що до Дня молоді наступного року всі лучани зможуть там проводити свій час – відпочивати, займатись спортом», - зауважив чоловік.

Він додав, що в планах на 2017 рік також – капремонт дорожнього покриття на вулицях Олексія Шума та Петра Маха, ремонт прибудинкових територій на проспекті Відродження, 7 та вулиці Гетьмана Мазепи, 10, 12, 14, утеплення ЗОШ №17 за програмою НЕФКО.

А одним з своїх головних завдань Петро Нестерук вважає освітлення вулиць та дворів на окрузі.

«Не буває так, що я став депутатом і все відразу добре стало. Потрібен час, зусилля, але я обіцяю, що зроблю все можливе, аби лучани жили краще», - каже депутат.

«Дуже приємно їхати вулицею, бачити як вона змінилась після ремонту. Це надихає на подальшу роботу і дає сили рухатись далі», - наголошує обранець громади та додає, що особливо приємно працювати разом з мешканцями округу над спільною справою.

ЩО КАЖУТЬ ВИБОРЦІ


Завідувач садочком №30 Ірина Андросюк дякує депутату від імені адміністрації, колективу закладу, а також батьків вихованців за допомогу та співпрацю.

«Дякуючи Вам ми вирішили свої проблеми з перекриттям покрівлі. Досі жоден депутат не брався за це, а ви прийшли і справа зрушила з мертвого місця», - каже жінка.

«Більшість депутатів багато що обіцяє до виборів, а після них – забуває про сказане. Чи не єдиний депутат, який навіть після виборів піклується про виборців, хвилюється за них, це Петро Каленикович», - додав директор школи №17 Олег Мах.

Мешканець будинку на Мазепи, 49 Сергій Матвіюк зазначив, що всі ініціативи мешканців були підтримані і депутат допоміг їх реалізувати.

«Разом з сусідами ми зібрали підписи і звернулись до депутата з проханням посприяти ремонту прибудинкової території. Це ми обговорювали у листопаді, а навесні прибудинкова територія вже була готова. Потім ми так само звернулись до Петра Калениковича, разом придумали гарний захід, під час якого художники розмалювали наше подвір’я», - додав чоловік.

Мешканець мікрорайону Сергій Романчук також дякує Петру Нестеруку за фонд, що фінансує речі, на які не вистачає міського бюджету.

«Я розумію, як складно бути депутатом і бачу, як він старається зробити все якомога краще. Можу сказати, що це приносить свої результати», - резюмував лучанин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні