--> Яким буде новий будинок у луцькій «Супернові». ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Яким буде новий будинок у луцькій «Супернові». ФОТО

1
4
Яким буде новий будинок у луцькій «Супернові». ФОТО
У мікрорайоні «Супернова» збудують будинок, на перших трьох поверхах якого розмістять кафе, магазин, хімчистку, спортивний комплекс, аптеку і салон краси.

Про це розповів директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський в інтерв’ю для видання «Волинь24».

«Завершуємо роботу над проектом комерційного центру. Там будуть усі заклади, потрібні для комфортного життя в мікрорайоні. Він займе три перші поверхи будинку. Там буде супермаркет. Кафе. Спорткомплекс. Аптека. Салон краси. Хімчистка. І, можливо, навіть медичний центр», - повідомив Андрій Разумовський.

«Ми плануємо усе наперед. Ще до початку будівництва знатимемо, які саме компанії займуть комерційні приміщення. Відтак розплануємо площі з максимальним врахуванням потреб і побажань цих компаній: скільки має бути приміщень, де мають бути виходи, який поверх буде займати певний заклад… Розплануємо усе до дрібниць, аби обслуговування було на найвищому рівні», - додав забудовник.

«Таким чином досягаємо відразу кількох цілей: створюємо комфорт для мешканців «Супернови» - усі необхідні заклади будуть у них по-сусідству. Економимо ресурси, плануючи усе наперед. Ще й розбудовуємо міську інфраструктуру, створюємо нові робочі місця», - пояснив Андрій Разумовський.

Директор «Інвестора» додав, що не готовий наразі назвати, які саме компанії будуть представлені в комерційному центрі. Утім, додав:
«Що точно сьогодні уже знаю – це будуть найкращі представники своєї галузі».

ЧИТАТИ ПОВНІСТЮ ІНТЕРВ’Ю З АНДРІЄМ РАЗУМОВСЬКИЙ



Фото зі сторінки будівельної компанії "Інвестор"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба робити підземні паркінги і дитсадки, а не робити шпаківні. Досить непотрібної інфи про цих горезабудовників.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні