Трасу Львів-Луцьк обіцяють освітлити

0
-2
Трасу Львів-Луцьк обіцяють освітлити
Трасу Львів-Луцьк нарешті освітлять. Заступник голови облдержадміністрації Олександр Степанцов запевнив, що освітлення має бути зроблене в цьому році.

Про це йшлося під час чергової наради з питань реалізації проекту поточного ремонту автомобільної дороги Львів-Радехів-Луцьк, вчора, 9 листопада, - повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

На нараді були присутні директор департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Іван Мирка, начальник головного управління Державної казначейської служби України в області Михайло Леміщак, заступник директора департаменту фінансів облдержадміністрації Володимир Селедець, начальник Управління Укртрансбезпеки у Волинській області Володимир Степанов, начальник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак та його заступник Ншан Антонян.

Зі слів заступника начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області Ншана Антоняна, практично завершено прокладання третього заключного шару асфальту на дорозі Луцьк-Львів.

Результат виконаних робіт вражає, різниця відчутна одразу. Встановлені зупинки, продовжується облаштування з’їздів та пандусів. Проблемним залишається освітлення на узбіччях, яке не проведено, в тому числі й через погані погодні умови.

На жаль, час на виконання цих робіт вже втрачено. Ця проблема також заважає роботі пересувного габаритно-вагового комплексу в районі села Терешківці, який працює щоденно лише у світловий день і за ясної погоди.

Олександр Степанцов запропонував вимагати у виконавця чіткий графік робіт. Якщо він не виконується, то потрібно вимагати пояснень. Мовляв, освітлення має бути зроблене в цьому році, фінансування для цього достатньо, бо в наступному році будуть нові роботи і нові об’єкти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні