Найвідвертіші фото нової першої леді США

5
2
Найвідвертіші фото нової першої леді США
Дружина Дональда Трампа, 46-річна Меланія уперше офіційно вийшла на публіку як новоспечена перша леді США.

Для ефектної появи на виступі свого чоловіка в штаб-квартирі Республіканської партії колишня модель обрала білий комбінезон із одним голим плечем, - пише Таблоїд.

Як відомо, Меланія, чиє дівоче прізвище Кнавс, народилася в Словенії. У 16 років дівчина стала моделлю - й її пікантні фотосесії досі є в мережі.

У Люблянському університеті юна Меланія провчилася лише рік – і цей факт змушує деяких користувачів соцмереж уже почати сумувати за випускницею Гарварду Мішель Обамою.

Громадянкою США Меланія стала лише в 2006-му, через рік після одруження з Дональдом Трампом, якого зустріла на одній із вечірок Нью-Йоркського тижня моди.

Меланія стала найсексуальнішою першою леді в історії. До цього звання найсексуальнішої першої леді гордо носила Карла Бруні.

Подружжя має єдиного спільного сина, 10-річного Беррона. У Дональда, як відомо, є ще четверо нащадків від попередніх шлюбів.

Між іншим, перед самими президентськими виборами журналістам вдалося розкопати сенсаційну інформацію про Меланію Трамп. У 1996-му році юна модель деякий час працювала в Америці нелегально, адже її віза була без права на роботу.

Ця звістка струсонула соцмережі, і в багатьох постало питання, чи, бува, не мусить тепер Дональд, відомий своєю жорсткою позицією щодо мігрантів, депортувати свою жінку.

Також нещодавно багатьох обурила заява Меланії Трамп про те, що, як вона стане першою леді, то зробить усе, щоби покінчити з цькуванням людей в Інтернеті. Її звинуватили в лицемірстві.

"Меланіє Трамп, казати, що ви відстоюватимете "антицькування" – це лицемірство. Ваш чоловік – один із найбільших агресорів, якого ми коли-небудь бачили", - сказала тоді співачка Lady Gaga.

Нагадаємо, під час передвиборчої кампанії свого чоловіка Меланія також відзначилася тим, що "запозичила" промову Мішель Обами.

Провину за це повністю взяла на себе спічрайтерка.

А у скандалі навколо "хапання вродливих жінок за поцьки" публічно стала на бік Дональда та заявила, що пробачила йому, а нічиєї жалості вона не потребує.

Меланія Трамп також займається благодійністю. Вона робить пожертвування для Фонду досліджень раку молочної залози, американського Червоного Хреста і Поліцейської спортивної ліги. Також вона запустила власну ювелірну колекцію.

Меланія Трамп володіє п'ятьма мовами: словенською, англійською, французькою, арабською та німецькою.



Фото з соцмереж.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хоч є на що подивитись, гарна жінка!!! А заздрісники зараз почнуть брудом поливати :)))
Відповісти
Гузю ніколи такої не мати!!! :)
Відповісти
Гарна, але не для всього світу, а для нього.Жінка президента такого не повинна атак робити.Якби вона була жінка вора в законі да.Стидоба.Це не серйозно, він президент найсильнішої країни світу.По її вчинках,можна вже судити,к вона буде впливати на нього і на його вчинки.
Відповісти
Плоскоума зигота ти
Відповісти
жіночка для великого і нестримного сексу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні