В Ківерцях, бандиту, який побив поліцейського «світить» 5 років тюрми

0
-6
В Ківерцях, бандиту, який побив поліцейського «світить» 5 років тюрми
Зловмиснику, який побив поліцейського під час перевірки документів, світить 5 років тюрми.

Учора, 7 листопада, до Ківерцівської центральної районної лікарні з тілесними ушкодженнями звернувся 24-річний поліцейський, - повідомляє прес-служба Волинської поліції.

Інцидент трапився у місті Ківерці. Під час перевірки документів у раніше судимого 31-річного місцевого жителя, зловмисник наніс тілесні ушкодження поліцейському.

Як з’ясувалось, напередодні, близько 2.30 ночі на вулиці Космонавтів у місті Ківерці, під час перевірки документів, 31-річний місцевий житель наніс тілесні ушкодження поліцейському й утік із місця події.

За насильство щодо працівника правоохоронного органу зловмиснику "світить" обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні