У луцькій поліклініці створять окремий відділ для демобілізованих

0
-4
У луцькій поліклініці створять окремий відділ для демобілізованих
У комунальному закладі «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги» створять окремий підрозділ із трьох лікарів для допомоги демобілізованим.

Також буде створено відділ із чотирьох спеціалістів та двох юристів у департаменті соцполітики Луцької міськради, які будуть займатися проблемами демобілізованих військовослужбовців. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Луцький міський голова Микола Романюк.

Він зазначив, що на найближчій сесії внесуть доповнення до Комплексної програми підтримки мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців Збройних сил України, які брали участь в антитерористичній операції на Сході України, членів їх сімей, а також сімей загиблих (померлих) військовослужбовців.

За його словами, У 2016 році акцент було зміщено на родичів демобілізованих, проте допомоги потребують і безпосередньо самі учасники АТО.

«У Луцьку на теперішній час є 898 демобілізованих і ще буде близько ста осіб. Тобто у 2017 році буде близько тисячі мобілізованих, які потребують психологічної допомоги, оздоровлення, консультування. Звичайно, й надалі будуть підтримуватися сім’ї загиблих, зниклих безвісті, разом з тим буде зроблено акцент на демобілізованих», – зауважив Микола Романюк.

Міський голова повідомив, що за кошти міського бюджету у 2017 році зможуть оздоровитися сто учасників бойових дій із Луцька.
Теги: ато
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні