Суд заборонив марш анархістів у Львові

0
-4
Суд заборонив марш анархістів у Львові
Окружний адміністративний суд прийняв рішення щодо часткового задоволення позову міської ради Львова. Відтак, суд заборонив проведення заходу ГО "Автономний Опір Львів" пішу ходу "Марш Волі".

Щодо проведення інших заходів буде відомо пізніше, після отримання рішення суду. Про це повідомляє Експрес із посиланням на прес-службу ЛМР.

Нагадаємо, виконавчий комітет Львівської міської ради звернувся в Окружний адміністративний суд щодо рішення про проведення масових заходів у місті в неділю, 6 листопада. Оскільки, у Львівську міську раду надійшли заявки від різних громадських організацій щодо проведення у місті 6 листопада масових заходів. Серед поданих заявок – звернення голови ГО "Автономний Опір Львів" про намір провести 6 листопада з 19:30 год до 21:00 год пішу ходу "Марш Волі" з нагоди вшанування річниці від Дня народження Нестора Махна.

Інформація про цей захід викликала певний супротив та негатив в мешканців міста. Відтак, враховуючи складність ситуації, міський голова Львова Андрій Садовий звернувся листами до керівників Головного управління національної поліції у Львівській області та патрульної поліції міста, керівництва СБУ та прокуратури з вимогою забезпечити правопорядок та безпеку мешканцям міста 6 листопада.

Також міський голова Львова звернувся до голови Львівської обласної державної адміністрації з проханням у межах повноважень скоординувати дії правоохоронних органів та забезпечити дотримання правопорядку та безпеки 6 листопада у Львові.
Теги: львів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні