«Не можемо спалити одного-другого кіоска. А тре' було б…» - луцький активіст про незаконний продаж горілки

2
3
«Не можемо спалити одного-другого кіоска. А тре' було б…» - луцький активіст про незаконний продаж горілки
Брати приклад з Києва і демонтовувати магазини за продаж алкоголю у нічний час пропонує активіст волинської «Самооборони» Олександр Ніколайчук.

«У Києві за порушення нещодавно прийнятої заборони продажу алкоголю у нічний час сьогодні демонтували перші три магазини, розірвавши із ними договори оренди земельної ділянки на розміщення об'єкту» - пише Ніколайчук у Фейсбуці.

«У Луцьку аналогічна заборона діє вже більше двох років. Злісні порушники заборони, що сприяють лучанам вчиняти правопорушення та злочини, відомі абсолютно усім міським структурам влади та правохоронцям» - додає він.

«Напрошується нехороший висновок: владці у долі зі злочинцями. Не хотілося б так думати» - каже Ніколайчук.

«Ми, як громадське формування «Самооборона Волині» не можемо чинити аналогічно злочинцям, щоб, скажімо, спалити одного-другого. Чим ми тоді відрізнятимемося від них? А тре' було б. Якщо місцева влада бездіє чи злочинно потурає» - пише самооборонівець.

«Я знаю, що тут зараз обізвуться захисники свого права побухати будь-де, будь-коли та будь з ким. Ідіть у спеціалізовані заклади, чи купуйте завчасно. Вже втомився розказувати цей рецепт» - зазначає Ніколайчук.

Активіст запропонував міській владі і патрульній поліції Луцька перейняти київський досвід.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ти букву Д забув
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні