Любомльського вчителя звільнили з роботи, поки той служив в армії

0
5
Любомльського вчителя звільнили з роботи, поки той служив в армії
У Любомлі відмовилися приймати на роботу вчителя, якого звільнили у зв'язку зі строковою службою.

Відслуживши строкову службу, житель Любомля неодноразово звертався до відділу освіти, щоб поновитися на роботі, але отримував відмови, про, це 4 листопада, - повідомляє Район.Любомль

Після звільнення зі строкової військової служби у квітні 2016 року, мешканець Любомля Богдан Стасюк неодноразово звертався до відділу освіти Любомльської РДА, керівництво якого звільнило його з роботи у зв'язку із призовом на строкову військову службу у квітні 2015 року та про поновлення на посаді, згідно із законодавством.

Однак роботодавець не поспішав із поновленням, мотивуючи свої дії відсутністю вакансії.

У серпні цього року Богдан звернувся до юристів з проханням допомогти вирішити його питання.

Відповідач заперечував проти позовних вимог позивача, проте згодом погодився і поновив працівника на роботі, але ніхто не збирався виплачувати середній заробіток за період вимушеного прогулу.

Спір, було врегульовано на основі взаємних поступок.

Сторони уклали мирову угоду, за якою відповідач погодився із всіма позовними вимогами та зобов’язався у 30 календарних днів виплатити позивачу компенсацію за час вимушеного прогулу в сумі 14937,50 гривень без відрахувань податків і обов’язкових платежів та сплатити судові витрати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні