--> MONATIK зізнався, хто допоміг йому стати артистом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

MONATIK зізнався, хто допоміг йому стати артистом

4
-4
MONATIK зізнався, хто допоміг йому стати артистом
Співак із Луцька подякував бабусі за те, що став артистом.

Тренер дитячого вокального проекту під час знімань останнього епізоду "сліпих прослуховувань" зізнався, що його бабуся обожнює "Голос.Діти-3", не пропускає жодного випуску і вболіває за всіх учасників, - пише ТСН.

"Ларисо Петрівно, спасибі велике тобі, що колись повірила в мене. Завдяки тобі я сьогодні став артистом", - подякував MONATIK своїй бабусі.

Тіна Кароль і MONATIK, щоб підтримати учасницю, згадали, що в юності боролися з такими ж комплексами і проблемами. До того, як вони досягли слави і стали знаменитими артистами, тренери теж страждали від зайвої ваги.

"Моє бажання бути на сцені і співати змінило мене. Точно так само і Ви можете змінити світ своєю вірою в кожну людину", - розповіла Тіна Кароль.

"Пам'ятаю, як я перший раз прийшов на брейк-данс, і там всі здивувалися, як такий хлопчик збирається танцювати", - згадує MONATIK.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так звичайно, я теж далеко не розділяю російськомовну творчість Діми, але він дійсно сам обрав свій шлях і щоб іти далі нагору він просто змушений виконувати всі правила теперішнього "шоу-бізу", а також виконувати вказівки продюсера, який вже сам вирішує, що зараз в "тренді". А те навіть що Монатік в шоу розмовляє виключно українською мовою, говорить про те, що він не запродався безпосередньо тупій "російськомовній" моді. ІМХО
Відповісти
Підтримую) він принаймні один з небагатьох лучан, які "вигризли" собі успіх
Відповісти
досяг успіху - 100%. але досяг його зробивши свій вибір на користь карьєриста по життю. в такий період в нашій країні часті гастролі по Росії є тому прикладом. але кожен обирає як прожити своє життя сам.
Відповісти
З цього жидяри артист такий,як і космонавт. "Два" в одному.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні