Доставка їжі у Луцьку: перевірено на собі. ФОТО

5
13
Доставка їжі у Луцьку: перевірено на собі. ФОТО
У важких робочих буднях є один величезний плюс - обідня перерва.

Хтось в цей час виходить пити каву й пліткувати з колегами, інші - використовують її за прямим призначенням і йдуть їсти.

Видання "Волинь24" вирішило протестувати луцькі служби доставки їжі. Протягом п"яти днів замовляли обіди по телефону.

ФАСТФУД з Ring wog cafe

Адреса: проспект Волі, 49а.

Телефон: 0503587733.

Графік роботи: з 10 до 21:30.

Ціни: замовлення на суму до 100 гривень привезуть за 20 гривень, більше 100 – безкоштовно.

Меню є у вільному доступі в мережі.

З «Рінгу» ми замовили всього по трохи: один бургер за 24 гривні, салат за 36, лапшу і рис по 32 гривні. Загальна вартість: 122 гривні.

По телефону сказали, що чекати доведеться приблизно годину. Проте кур’єр приїхав за рівно 40 хвилин.

Тара: безкоштовні паперові коробки, які розкладаються і можуть замінити тарілку. Прибори вибір: вилки або китайські палички.

Що сподобалося: загалом ситно й смачно.

Що не сподобалося: жир з бургера просочився крізь паперову обгортку і розплився по руках, поки його відкривали.



ТЕФТЕЛІ З ЇДАЛЬНІ «Шинок на колесах»

Адреса: вулиця Карбишева,2.

Телефон: 066 395-84-77.

Графік роботи: з 9 до 15. Замовлення приймають з 9 до 10:30. Доставляють в обід, коли саме – залежить від району, в якому ви знаходитеся.

Ціни: замовлення на суму понад 100 гривень привозять безкоштовно, менше – по 3 гривні з людини. Кількість людей визначають за кількістю замовлених приборів.

Меню надсилають на електронну пошту, щодня є кілька варіантів обідів.

З «Шинку на колесах» замовили дві порції картопляного пюре по 7 гривень, гречку за 8, дві котлети по 9, тефтелі по 8, два овочеві салати по 7 гривень і гороховий суп за 7. Загальна вартість замовлення: 69 гривень. За доставку доплатили 9.

У наш район – центр міста – кур’єр доставляє їжу приблизно о 12:30. Їжу привезли вчасно.

Тара: безкоштовні одноразові лотки з пластику, пластикове відерце для борщу.

Що сподобалося: обід за 69 гривень на трьох людей виявився вдосталь комплексним – троє дівчат наїлися. Страви були теплі і ситні. По два шматки хліба (один чорний, один білий) додали безкоштовно на кожного.

Що не сподобалося: картопля була з грудочками. А весь офіс наповнив запах їдальні.



* * *

СУШІ ВІД «Сушия»

Адреса: проспект Волі,1.

Телефон: 097 722 55 55.

Графік роботи: з 10 до 22, найраніше замовлення привозять о 12 годині.

Ціни: доставка безкоштовна, мінімальне замовлення – 100 гривень.

Меню можна знайти на сайті.

У «Сушия» ми замовили роли з лососем за 42 гривні та «Філадельфію» зі свіжим лососем за 64. За васабі, імбир та соєвий соус треба доплачувати. За соєвий соус треба заплатити 2 гривні, за васабі й імбир – по гривні. Тож загальна сума замовлення – 112 гривень.

По телефону сказали, що привезуть їжу за годину. Кур’єр приїхав через 57 хвилин після замовлення.

Тара: паперова коробка для суші й індивідуальні контейнери для додатків.

Що сподобалося: смачні суші, безкоштовні сухі та вологі серветки.

Що не сподобалося: довелося доплачувати за соус, васабі та імбир.


* * *

ПІЦА З «Базиліка»

Адреса: вулиця Кравчука, 11а.

Телефон: 066 979 93 93.

Графік роботи: з 10 до 23.

Ціни: якщо замовлення на суму від 100 гривень – доставка безкоштовна, якщо замовлення до 100 гривень – доставка обійдеться у 15 гривень.

Меню: у службі доставки запевняють, що доставляють абсолютно усі страви які є в меню ресторану. А меню можна знайти на сайті закладу.

У «Базиліку» вирішили випробувати вже звичну для лучан доставку піци. Оскільки доступу до інтернету в момент замовлення не було – складники піци вибирали «на ходу».

Вибрали купу інгредієнтів загальною вартістю 67 гривень.
По телефону сказали, що піцу привезуть протягом однієї години. Проте привезли за 23 хвилини.

Тара: звичайна паперова коробка. В коробці лежала піца і безкоштовний соус, натомість серветок не поклали.

Що сподобалося: інгредієнтів було справді багато.

Що не сподобалося:
відсутність серветок - в цьому випадку великий мінус, оскільки піцу довелося їсти руками, а можливості їх витерти не було.



* * *

ДЕРУНИ від служби доставки «Від пуза»

Служба доставки їжі «Від пуза» співпрацює з кількома закладами харчування в Луцьку: «Оболонь», «Майдан», «Чевермето» і «Чебуречна»

Телефон: 099 626 24 24.

Графік роботи: з 10 до 22.

Ціни: вартість доставки – 15 гривень, мінімальне замовлення 123 гривень з одного закладу. Тобто замовити салат з «Кораблика», і чебуреки з «Чебуречної» не можна.

Меню є у вільному доступі на сайті служби доставки.

У «Від пуза» ми попросили привезти нам дві порції звичайних дерунів по 13,49 гривень, два салати «курка-сироїжка» по 17,66 гривень, одну порцію дерунів з грибами в горщику за 29,60 і солянку за 26,12 гривні.

По телефону сказали, що їжу привезуть протягом години.

Кур’єр «бродив» попід вікнами кілька хвилин, поки ми намагалися його зорієнтувати. Тож до дверей офісу їжа прибула із запізнення у п’ять хвилин. За завдані незручності юнак, що приніс наш обід, зробив суттєву знижку. Замість 168 гривень ми заплатили 120.

Тара: за лотки довелося платити. За тару для гарячих страв заплатили по 3 гривні, для салатів – по 2. За відеречко для солянки доплатили 5 гривень.

Що сподобалося: обід був ситним, смачним. Окреме "дякую" - кур'єрові за знижку. Запізнення в обідню пору, зважаючи наше «заховане» розташування – в принципі допустиме.

Що не сподобалося: «Деруни в горщику» насправді виявилися дерунами в лотку, куди поклали трохи грибів і сметани. Тож поки страва доїхала, сметана нагрілася і це дещо погіршило загальний смак страви.

До двох порцій звичайних дерунів сметани не додавали.


Коментар: у «Від пуза» їжу вдалося замовити не відразу. Першого дня ми телефонували більше десяти разів за двома номерами, вказаними на сайті. Обидва – не відповідали.

Наступного дня спробували знову – відповіли, що не можуть привезти замовлення, бо хворий водій. Зробити змовлення вдалося тільки на третій день.


* * *

Загалом, виявляється, служби доставки їжі в Луцьку працюють активно. Можна впевнено сказати, що їжа смачна й ситна. Доставка - це вигідно для великих колективів чи компаній. Бо в багатьох службах є мінімальне замовлення.

Тим часом за результатами опитування "Волинь24", більшість лучан на роботі обідають харчами, приготованими вдома – такий варіант обрали 45% опитаних - 214 із 477 учасників голосування.

18% опитаних ходять в найближче кафе чи їдальню. 13% опитаних лучан обідають булками чи «Мівіною», купленими в магазині.

Доставкою їжі користуються лише 7 респондентів, що складає 1% опитаних.

Скажемо чесно: а от і дарма! Доставка їжі у Луцьку достойна того, аби нею користувалося набагато більше, аніж скромний один відсоток людей, які цінують свій час.

Іванна САЦИК ("Волинь24")

Передрук зборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
суші на обід, азаза!"!1 дарма доставкою не користуються ЛОЛ! ви зарплати людей бачили? та й не думаю, що ваш обідній раціон за межами експерименту складається з бургерів і піци. хоча... може у луцьких журналстів зарпалти по 10 штук
ну а якщо навіть відійти від цін, то приготоване вдома завжди дасть 100500 очок фори всяким доставкам, які навіть пюрешку зварити не можуть нормальну
Відповісти
І жодного слова про сервіс Restoruns, через який працює оналйн-доставка з конструктром піци і оплатою картками з піцерій Solo (solo.restoruns.com) та ДядяPizza (f2f.restoruns.com)?
Відповісти
тому що як такої доставки у сервісу Restoruns немає.. є таксі за яке платить сам покупець.. так можна в будьякому закладі замовляти
Відповісти
А ми частенько замовляємо обіди у "Волині". Смачно і дешево-чебуреки по 14 грн., відбивна з пюрешкою і салатик 30 грн. Рекомендую.
Відповісти
Дуже сподобалась доставка обідів від ЛакіБулл - Обіди недорогі 32 грн, або 35 грн з першим, привозять все вчасно порції величезні, хліб в подарунок. Рекомендую! https://navolyni.com/dostavka-obidiv-lutsk.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні