Керівник луцької Ради голів ОСББ шукав інвесторів у Києві

0
-1
Керівник луцької Ради голів ОСББ шукав інвесторів у Києві
Очільник Ради голів ОСББ Луцька побував на Міжнародному інвестиційному бізнес-форумі «Енергоефективність та відновлювана енергетика» у Києві.

Про це Роман Бондарук розповів в коментарі «Волинь24».

З його слів, з 1 по 2 листопада 2016 року у місті Києві в НСК "Олімпійський" відбувся VIII Міжнародний інвестиційний бізнес-форум «Енергоефективність та відновлювана енергетика».

Участь у форумі взяли представники влади та бізнесу, міжнародні донори, експерти у сфері енергоефективності.

Під час заходу говорили про місце України у розвитку відновлюваної енергетики Європи та світу, зменшення енергетичної залежності України, енергоефективність у житловому секторі, приватні інвестиції в утеплення бюджетних установ тощо.

Зокрема, керівник Ради голів ОСББ Луцька Роман Бондарук розповів про луцький досвід впровадження енергоефективних заходів в багатоквартирних житлових будинках.

«Я думаю, що в перспективі можуть з’явитись інвестори, які готові працювати з луцькими ОСББ, адже наше місто привабливе для інвестицій. У нас і міська влада, і власники квартир в багатоповерхових будинках готові до співпраці, готові брати кредити, самі інвестувати в енергоефективність і розвивати цей напрямок», - зазначив чоловік.

Зауважимо, що організатором форуму є Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні