--> Винуватця вибуху під «Оперою» досі не знайшли | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Винуватця вибуху під «Оперою» досі не знайшли

0
-4
Винуватця вибуху під «Оперою» досі не знайшли
У кримінальному провадженні, яке було розпочато через вибух гранати у ніч на 19 вересня поблизу ТЦ "Гранд Волинь" досі проводять слідчі дії.

Про це на запит повідомили у Слідчому управлінні ГУ НП у Волинській області, - повідомляє Конкурент.

Відповідь датована 1 листопада 2016 року.

Правоохоронці повідомляють, що відомості про інцидент внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань 19 вересня і розпочали кримінальне провадження.

Тим не менше, винних досі не знайшли.

"На даний час у кримінальному провадженні проводяться слідчі (розшукові) дії на встановлення осіб, причетних до вчинення даного злочину, джерела походження вибухового пристрою, причини його детонації. Призначені і проводяться судові експертизи вибухових речовин, продуктів вибуху та пострілу, балістичні експертизи, техніко-криміналістичні експертизи, експертизи комплексного дослідження транспортного засобу та ряд інших судових експертиз з метою розкриття цих злочинів", – сказано у відповіді Слідчого управління.

Нагадаємо, невідома особа орієнтовно о 23:30 18 вересня кинула предмет схожий на гранату Ф-1, у результаті чого трапився вибух. Як наслідок, пошкодилися чотири легкові автомобілі: Lexus 570, Smart, Mercedes С500 та Audi-80. З людей ніхто не постраждав.

До слова, Lexus 570 2008 року випуску зареєстрований на Наумчука Володимира Павловича, який проживає в місті Рожище.

Натомість програма "Гроші" каналу 1+1 подає версію про те, що підірвали автомобіль кримінального авторитета Олег Кравчука (прізвисько Аленя) через "кримінальні розборки".

Теги: нп, кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні