Нардепа Добкіна-молодшого «ковбасило» під час сесії

0
9
Стежити у Раді за депутатом від "Опоблоку" та молодшим братом екс-губернатора Харківщини Дмитром Добкіним – суцільне задоволення.

Адже той відверто сумує та нудиться на засіданнях, а іноді поводиться так, ніби перебуває під дією якихось речовин, - пише Українська правда.Таблоїд.

1-го листопада Добкін-молодший просто у Раді спланував свій відпочинок, замовивши тур вартістю 135 тисяч євро.

Це видно на відео "TVgolosnaroda".

Спочатку депутат прочитав повідомлення про тур. При цьому, Добкін закрив половину екрану рукою. Мабуть, бачив, що його знімають.

Але у повідомленні можна роздивитися, що відпочинок на 5 осіб триватиме два тижні та коштуватиме 135 тисяч євро (3,5 мільйона гривень).

Після цього депутат сховався за колоною у залі парламенту і випив водички.

У середу, 2-го листопада, депутат Семен Семенченко з трибуни Ради висловив обурення такою поведінкою Добкіна, повідомляє "Українська правда".

"Я хочу звернутися до Опозиційного блоку. Я наполягаю, щоб Дмитро Добкін вийшов сюди і відповів на цю репліку", - сказав Семенченко.

"Я не розумію, що відбувається за тією колоною? Коли - чи то таблетки приймає, чи то ще щось, і людина веде себе неадекватно", - заявив Семенченко.

Він також закликав Добкіна-молодшого скласти мандат.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні