Луцьким макаронам від ТМ «Makarella» присудили гран-прі на міжнародній виставці

0
-3
Луцьким макаронам від ТМ «Makarella» присудили гран-прі на міжнародній виставці
На міжнародній виставці продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine 2016 представили макарони ТМ «Makarella».

Виставка проходила 26-28 жовтня в Києві.

На виставці рестораторам, рітейлерам і експортерам представили нові пропозиції продуктів харчування і напоїв українські та зарубіжні виробники.

ТОВ «Продовольча компанія «Заграва» уже другий рік поспіль бере участь у Міжнародній виставці і успішно презентує макаронні вироби ТМ Makarella.

Цьогоріч в рамках виставки відбувся Міжнародний Дегустаційний конкурс, на який компанія подала зразки макаронної продукції «Спіраль» та «Вертунчик». Обидва види макаронів отримали високі нагороди: «Гран-Прі» та «Золота медаль».

Виставка WorldFood Ukraine єдина сегментована виставка продуктів харчування та напоїв в Україні, стала місцем для зустрічі з партнерами та споживачами ТМ Makarella.

Для просування продукції і послуг на українському ринку ТОВ «Продовольча компанія «Заграва» взяла участь в БАЙЄРСЬКІЙ програмі - переговори з представниками немережевого рітейлу, ресторанного бізнесу на стендах експонентів, і Рітейл Центр - діалог-центр експонентів виставки з представниками мережевого продуктового рітейлу України та інших країн.

Усього у виставці взяли участь 135 компаній з 12 країн світу.


Теги: makarella
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні