Володимир-Волинські дороги ремонтували у темряві

0
-8
Володимир-Волинські дороги ремонтували у темряві
У Володимирі-Волинському дорожники клали асфальт у темну пору доби, чим дуже здивували мешканців міста.

Так 1 листопада близько 18 години на вулиці Ковельській мешканці були здивовані, побачивши, як кладуть асфальт практично у темряві, - повідомляє Буг.

Керівник на ділянці пояснив журналістам, що не мали іншого виходу, адже на підготовлене полотно розлили емульсію і потрібно було зачекати поки вона підсохне і лише тоді можна вкладати “чорновий” шар асфальту.

“Це лише перший шар. Буде ще другий ( 5 сантиметрів ). Так вийшло, що зранку було мокро, поки підсохло – вже 15 година, потім розлили емульсію і чекали допоки вода випарується. Так вийшло, що чорновий шар ми змогли почати класти лише після 17-ї години. За якість можна не хвилюватись, ми виставили комп’ютер і техніка сама рівно вкладає шар”, – зазначив керівник на ділянці.

Коли журналіст уточнила, чи є ризик, що з такою технологією можуть з’явитись “хвильки” як на першому відрізку ремонтних робіт, то керівник відповів, що минулий раз відбувся збій програми. При нагоді також поставили питання “Коли перероблять перший відрізок, адже водії жаліються на “хвилястість” дорожнього покриття?”

“Відремонтуємо після завершення всіх робіт по вулиці Ковельській. Зараз не найкраща погода для таких робіт, тому приблизно літом,” – відповів керівник ремонтних робіт.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні