Судили чоловіка, який видурював гроші у жителів Ківерець

0
-7
Судили чоловіка, який видурював гроші у жителів Ківерець
У місті Ківерці невідомий систематично видурював у місцевих жителів гроші під приводом того, що їхні рідні потрапили в ДТП, а він зможе вирішити це питання «без криміналу».

Так, у серпні цього року зловмисник зателефонував до ківерчанки та повідомив, що її зять скоїв ДТП, а для того, аби залагодити ситуацію треба 1 000 гривень, - повідомляє "ВолиньPost".

Жінка не роздумуючи погодилась, взяла необхідну суму та пішла на місцеву автостанцію, де її вже чекав шахрай.

Через кілька днів злочинець, працюючи за тим же сценарієм, обманув ще одну пенсіонерку, в якої видурив уже значно більшу суму коштів – 6 400 гривень.

Проте зловмисника викрили та притягнули до кримінальної відповідальності за шахрайство. А Ківерцівський районний суд присудив «телефонному терористу» 1,5 роки тюрми, куди його забрали просто зі зали суду.
Теги: суд, ківерці
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні