--> Лучан запрошують на зйомки буктрейлера | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучан запрошують на зйомки буктрейлера

0
0
Лучан запрошують на зйомки буктрейлера
В Луцьку продовжується реалізація моложіного проекту «Культурна вечорка».

Цього разу тема заходу – «Фентезі». Вечорка традиційно відбудеться першого четверга місяця, 3 листопада, о 17:00, у ВОУНБ ім. Олени Пчілки (вул. Шопена, 11), - повідомляють організатори.

Під час зходу кожен зможе знайти собі фентезі і заняття «на колір і смак». Протягом 4-х годин паралельно діятимуть кілька зон.

В програмі «Фентезійної вечорки»:

- лекція волинської письменниці Орести Осійчук (псевдо Оршуля Фариняк), авторки роману-фентезі "Айхо, або подорож до початку". Письменниця розповість про те, як створювати фентезійний світ, поділиться своїм досвідом та дасть поради початківцям.

- зйомка буктрейлеру до роману-фентезі «Город мечтающих книг» Моерса Вальтера. Скачати і прочитати книгу можна тут: http://royallib.com/book/moers_valter/gorod_mechtayushchih_knig.html

- фотозона "Світ фентезі".

Ця «Культурна вечорка» передбачає дрес-код – костюм героя фентезі або ж характерний предмет з костюму. Для усіх, хто дотримається дрес-коду, діятиме фотозона.

І, звичайно, жодна вечорка не обходиться без настільних ігор, які цього разу теж будуть пов’язані з фентезійною тематикою.

Деталі тут: https://vk.com/event131333986
Вхід вільний.

Довідка: «Культурна вечорка» - це тривалий соціально-культурний проект, який покликаний створити альтернативне дозвілля для молоді Луцька. Наука, мистецтво, квести, запрошені гості, настільні ігри та незвичні локації, - усе це кожного першого четверга місяця!


Організатори: ГО "Брейншторм", Мистецьке об'єднання "стендаЛь", Студентська рада СНУ ім. Лесі Українки.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні