--> «Одягай свої сандалі і крути, крути педалі» - смішна вірусна реклама від луцької студії Імаго | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Одягай свої сандалі і крути, крути педалі» - смішна вірусна реклама від луцької студії Імаго

0
6
«Одягай свої сандалі і крути, крути педалі» - смішна вірусна реклама від луцької студії Імаго
«Ви досі не крутите педалі? Тоді ми йдемо до вас!», – так звучить заклик у вірусному відео, поширеному волинянами у соціальних мережах.

Це відео - робота анімаційної студії «Імаго». Воно таким чином рекламує еколонічні кіноперегляди, які відбуватимуться у Луцьку з листопада. На них можна буде подивитися фільми від енергії, «накрученої» педалями їхніх велосипедів, інформує "Громадське.Волинь".



«Це така смішна вірусна реклама, де ми вирішили покепкувати просто, щоб люди подивилися, посміялися. Навмисно зроблено, що це ніби має непрофесійний підхід, і показати, що це ми не сильно готувалися до цього», – каже творець ролику, керівник анімаційної студії «Імаго» Леонід Тивонюк.

А рекламує цей ролик екологічні кіноперегляди, які відбуватимуться в Луцьку з початку листопада. У інтерв’ю «Громадському. Волинь». Волинь Леонід зізнається, що перший кіноперегляд запланований на 17 листопада. Лучани зможуть подивитися фільми від енергії, «накрученої» педалями їхніх велосипедів.

Велосипеди кріпитимуться до спеціально виготовленої конструкції, яка подаватиме електроенергію до проектора. За словами організатора, акція має три основні завдання: зберегти екологію, використовуючи альтернативну енергію; покращити здоров’я, крутячи педалі свого велосипеду, і подивитися гарне кіно.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні