В Любомльському районі 10 бандитів блокували прикордонників

0
4
В Любомльському районі 10 бандитів блокували прикордонників
Вночі на Волині в Любомльському районі 10 місцевих жителів заблокували прикордонників.

Сьогодні, близько 2-ої години неподалік кордону прикордонні спецпризначенці помітили чоловіка та зупинили його для перевірки, - повідомляє Держприкордонслужба.

Він виявився місцевим жителем одного з населених пунктів, проте на такі дії правоохоронців почав обурюватися.

Вже за деякий час прикордонний наряд почали переслідувати невідомі особи на двох транспортних засобах та провокувати патрульний автомобіль.

Прикордонники зупинилися, а з цивільних автомобілів вийшло 10 невідомих осіб. Наближаючись вони почали з погрозами вимагати правоохоронців покинути ділянку.

Незважаючи на попередження від прикордонників про дотримання безпечної відстані дані особи продовжували свої дії та створили загрозу нападу.

Аби не допустити подальших провокаційних дій рішучими діями прикордонний наряд затримав правопорушників.

Про затримання прикордонники поінформували взаємодіючі правоохоронні підрозділи, польських прикордонників та вжили заходів для прикриття тилових підступів, а порушників доставили в підрозділ для з’ясування обставин та складання адміністративно-процесуальних документів, повідомлено рідних.

У ході перевірки виявилось, що всі вони місцеві жителі. 7 з них документів при собі не мали, 4 також виявилися неповнолітніми.

Крім того, прикордонники з’ясували, що один з затриманих 1982 року народження вже неодноразово попадав в поле зору прикордонників за організацію протиправної діяльності на цьому напрямку.

На порушників склали протоколи за порушення правил прикордонного режиму та злісну непокору законним вимогам військовослужбовців Державної прикордонної служби України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні